Luister.info Blogt

woensdag, augustus 10, 2005

MyFirstBlog

Wie zat er nog te wachten op een nieuwe blog?
U uiteraard! Anders zouden we het niet doen... :-)
Nee, er zijn verschillende redenen...

Ten eerste, het is zo gemakkelijk om je blog te maken op blogspot dat je niet op de moeite moet kijken. Templateje kiezen, posten,... het kind kan de was doen.

Ten tweede biedt het ons de kans om ook "ruimer" te gaan. Zo zien we wel eens een goed TV-programma (iemand Zomergasten gezien met Tom Barman?!), is de Ayatollah dringend toe aan een nieuw boekenrek in de living, hebben we wel eens wat meer te vertellen dan we kwijt kunnen in het nieuwshoekje,..; En dan biedt deze plaats de uitweg. Alles kan, en niks moet. Da's het leuke van blogs.

Daarnaast is het ook een nieuw/extra kanaal om lezers te bereiken. Je start een website op omdat je door iets gepassioneerd bent en omdat je het leuk vindt. Maar ergens wil je toch ook wel gelezen worden en hoop je dat je met je teksten iemand bereikt.

Nog een andere reden is een technische, die als ik het goed begrijp, jammer genoeg nog niet beschikbaar is in Europa. Ik heb nl. een nieuwe smartphone met alles erop en eraan en ik droomde er al van om rechtstreeks vanop Pukkelpop, heet van de naald, foto's en korte recensies direct te bloggen via de mobiele mogelijkheden die blogger je biedt. Zoals gezegd, helaas nog niet in Europa, maar da's wellicht een kwestie van tijd en dan zijn we er meteen klaar voor.

Er zijn nog tal van andere redenen te bedenken, maar dit waren zowat de voornaamste. Dus allemaal als een gek naar bloglines en ons toevoegen in je favorieten!

1 Comments:

  • Comscore Gets Bitchslapped in Blogosphere
    Comscore put out reoprt on blogs entitled Behavior in the Blogosphere . Filled with nice little typical blog stats.
    Nice blog! I'll have to come back soon.
    You can visit my handbag bingo site/blog. There's lots of fun handbag bingo to share with friends.
    Stop by and then call a friend!

    By Anonymous Anoniem, at 1:04 p.m.  

Een reactie posten

<< Home